LEVE COMMUNEN! på Teater Tribunalen – specialerbjudande

communen

Nu har du möjlighet att uppleva något alldeles särskilt på Teater Tribunalen! Kanske tllsammans med barn eller barnbarn? Det riktar sig till dig som gillar rollspel, men också till dig som är intresserad av rollspel och vill veta mer. Eller till dig som är intresserad av nya former av teater!

LEVE COMMUNEN! – är ett improviserat rollspel om Pariskommunen 1871. Premiären blev uppskjuten en vecka, men nu så! Passar alla åldrar från 12 och uppåt.

Vad: LEVE COMMUNEN!
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm.
När: Du har Scenpass specialpris/erbjudande fredag 13 maj kl 19, lördag 14 maj kl 14, måndag 16 maj kl 19. Spelas t.o.m. den 16 maj. Se speldatum här
Pris: 100 kr
Boka: Du bokar en plats genom att mejla verksamhetsledare Hanna Melanton-Appelfeldt:  hanna@tribunalen.com.
Längd: C:a 3 timmar. 

”Imponerande och originellt!” Aftonbladet

Fyra skådespelare improviserar fram ett drama om kamp, kärlek, hopp och förtvivlan under de 72 dagar 1871 då Paris invånare genomlevde det jublande hoppet i början av den ”den första proletära revolutionen”, och det oundvikliga, blodiga slutet på den. Allt i form av ett rollspel komplett med slumpade val, ett intrikat regelverk och oförutsedda vändpunkter.

Föreställningen är inspirerad av bordsrollspel, och initierad av Mattias Redbo som är skådespelare och rollspelare. Han medverkar bl.a. i podden Sweden Rolls, som 2021 utsågs till världens bästa rollspelspodd.

Läs mer här. Läs mer om tillgänglighet på Teater Tribunalen här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Vi talar om teater hösten 2023!

Välkommen att delta i teatercirkeln TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel som sker i samarbete med Vuxenskolan. En gång i månaden talar vi om teater vi

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se