Inbjudan genrep på Teater Tribunalen

Storbild

Efter två års väntan är det äntligen dags för sverigepremiären av Philip Glass opera LES ENFANTS TERRIBLES – DE FÖRSKRÄCKLIGA BARNEN som sätts upp av den fria operagruppen Kamraterna på Teater Tribunalen. Du är välkommen på genrep på måndag 20 juni!

Vad: Les Enfants Terribles – De förskräckliga barnen – GENREP
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm.
När: Måndag 20 juni, kl 19
Pris: Kostnadsfritt
Boka: Mejla namn och antal önskat biljetter till Daniel Szpigler  danielszpigler@gmail.com
Begränsat med plats. Först till kvarn gäller!
Längd: 2 tim inkl paus

Föreställningen blandar dans och opera på ett sätt som ger publiken möjlighet att syna syskonrelationen som filosofisk idé. Projektet vilar på ett undersökande av de extrema konsekvenser som frånvaron av föräldrar kan innebära för barn. Syskonrelationens komplexitet med sin blandning av villkorslös kärlek och avsky ges en gestaltning som går bortom det intellektuella och riktar sig till det bortglömda barnets fantasi som vi bär inom oss.

Som ingen annan nu levande tonsättare lyckas Glass nå ut till en publik bestående både av konstmusikaliska nördar, medelålders södermalmshippies och pop-orienterade ungdomar.

Läs mer om Kamraterna här
Läs mer om föreställningen här.  Läs om tillgänglighet på Teater Tribunalen här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Vi talar om teater hösten 2023!

Välkommen att delta i teatercirkeln TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel som sker i samarbete med Vuxenskolan. En gång i månaden talar vi om teater vi

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se