Gå två betala för en på Pygméteatern

Som Scenpassmedlem går  du två och betalar för en på flera föreställningar i nov och dec. Du kan använda erbjudandet på en eller flera av föreställningarna.

Vi som var med på Scenpasskvällen på Pygméteatern kommer säkerligen att utnyttja detta erbjudande för vi blev både nyfikna och sugna på att se mer på denna fina lilla scen precis bredvid Odenplan!

Vad: Nedanstående föreställningar
Var: Pygméteatern, Vegagatan 17, T-bana Odenplan (bredvid Åhléns)
När: Se nedan
Pris: Gå två för en
Boka: Mejla info@pygmeteatern.se eller ring: 08-31 03 21
Tillgänglighet: Pygméteatern har trappor. För frågor kring tillgänglighet ring 08-31 03 21

HAR DU HÖRT ATT ROSIE HAR BITIT I GRÄSET?
Fritt efter Pernilla Stalfelts Dödenboken. För små som för stora. Vart kommer man när man dör? Var finns själen? Vad blir man i nästa liv? Inte blir man väl en pipande varmkorv?!! Regi Agneta Ehrensvärd. Familjeföreställning för barn från 4 år.
Ons 1 nov kl 13.00 och lör 11 nov kl 13.00

EN HÄXAS DAGBOK
En pjäs där små dockor ställer stora frågor! Hus är det egentligen med den här häxan i sagan om Hans och Greta? Vem är hon? Här får vi höra häxans version. Familjeföreställning för barn från 4 år.
Tors 2 nov kl 13.00

YLANDE VARGEN OCH DE TRE SMÅ GRISARNA
Den avslutande delen i en trilogi, där de klassiska sagorna läses med omvända glasögon. Pygméteatern låter sagornas misskända figurer få komma till tals och ge sin version av saken. Familjeföreställning för barn från 4 år.
Lör 16 dec kl 13.00

Läs mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *