Gå två betala för en på Dansens Hus

Dansens Hus bjuder in alla scenpassmedlemmar att gå 2 för 1 på The Wonderful and The Ordinary i helgen. Missa inte detta fina erbjudande att se en föreställning av en av Sveriges ledande koreografer i samarbete med den österrikiska teatergruppen Theater Im Bahnhof.

Gunilla Heilborn är känd för sina egensinniga och lågmält humoristiska föreställningar som blandar dans, det skrivna ordet och visuellt material.

Vad: The Wonderful and The Ordinary
Var: Dansens Hus stora scen
När: Fre 27 och lör 28 okt 2017 kl 19
Pris: Gå 2 för 1 (ord pris 300 kr)
Boka: Du bokar via denna länk till TICKETMASTER.

Är det sant att vi minns det underbara bättre än det vardagliga? Allt sedan antikens dagar har människor använt sig av diverse metoder för att förbättra sitt minne, t ex genom att ta en alldaglig historia och återberätta den i spektakulära, vackra eller våldsamma bilder. Allt för att historien skulle fastna bättre i minnet. Och det fungerade förmodligen, eftersom de flesta av oss minns det fantastiska och omskakande bättre än det ordinära. Men varför är vissa minnen så starka och skarpa, medan andra bara glöms bort?

Gunilla Heilborn har ett unikt sätt att kombinera text, video och bild vilket har gett henne en ställning som en av Sveriges mest intressanta scen- och filmartister. Hon har flera gånger Guldbaggenominerats för sina kortfilmer och vann 2007 med filmen Hur man gör. Nu är hon tillbaka på Dansens Hus. I The Wonderful and the Ordinary vandrar två dansare och tre skådespelare runt i minnenas palats på jakt efter det lågmält storslagna.
Stanna gärna kvar efter föreställningen den 28:e för ett eftersnack med koreografen Gunilla Heilborn och Katja Seitajoki, scenkonstnär, regissör/koreograf och producent.

Läs mer

Dansens Hus ligger centralt i Stockholm på Barnhusgatan 14 vid Norra Bantorget på gångavstånd från Centralstationen. Närmaste tunnelbanestationerna är T-Centralen (uppgång Vasagatan) eller Hötorget (uppgång Olof Palmes gata). Närmaste busshållplats är Norra Bantorget.

Hör av dig till Dansens Hus biljettkassa för frågor om tillgänglighet: 08-508 990 90, öppet tisdag–fredag, kl 16.00–18.00 (19.00 vid föreställning)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *