Ett besök på Kulturhuset Stadsteatern

Marie Göranzon är vi vana att se på Dramaten, men nu gästspelar hon i en svart komedi på Kulturhuset Stadsteatern. Boka din biljett innan 31 maj maj och se Besök av en gammal dam för 270 kr (ord. pris 395 kr). Marie Göranzon och Dan Ekborg gör rollerna som de forna älskande – ett möte som gjort för storslaget skådespeleri. 

Vad: Besök av en gammal dam
Var: Kulturhuset Stadsteatern, Stora scenen
När: Lör 2 juni kl 13, söndag 3 juni kl 19, tisdag 5 juni kl 19, onsdag 6 juni kl 19.
Pris: 270 kr (ord. pris 395 kr)
Kod: DAMSPT
Boka: Gå in på www.kulturhusetstadsteatern.se/kampanj. Ange kampanjkod DAMSPT och följ instruktionerna. Erbjudandet gäller vid mån av plats på utvalda föreställningar vid bokning senast 31maj. För att boka rullstolsplats vänligen kontakta kundtjänst 08-506 20 200.
                            
I stor stil återvänder Claire Zachanassian efter 45 år till sin solkiga lilla barndomsstad. En välkomstkommitté är på plats och förväntningarna på topp – Claires enorma förmögenhet skulle kunna få stan på fötter igen. Hoppet står till hennes ungdomskärlek Alfred Ill som självsäkert menar att han har Claire ”som i en liten ask”. Där har han fel. Claire har trots sju avverkade äkta män inte glömt Ill. Och hur deras kärlekshistoria slutade…

»Besök av en storslagen Marie Göranzon« SvD

»Magnifikt skådespeleri« DN

Läs mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *