Erbjudande från Kulturhuset Stadsteatern

I PAR I NARRAR undersöks narren, denna tidlösa figur som kan vara allt från en löjeväckande gycklare till en strategisk sanningssägare. Se det fantastiska skådespelarparet Gunilla Röör och Per Sandberg gestalta narrarna på Teater Giljotin för Scenpasspris den 19-20 oktober!

Vad: PAR I NARRAR
Var: Teater Giljotin, Torsgatan 41. T-bana S:t Eriksplan.
När: Lör 19 okt kl 18 och sön 20 okt kl 16.
Pris: 220 kr (ord. pris 295 kr)
Boka: Gå in på denna länk. Ange kampanjkod NARREN och följ instruktionerna. Erbjudandet gäller endast 19 & 20 oktober, i mån av plats.

Vad är en narr? En stackars krympling med bjällror i mössan? Eller en sanningssägare och gycklare som förstår att utnyttja sin makt?

Skådespelarna Gunilla Röör och Per Sandberg har längtat efter ett gemensamt projekt bortom den traditionella teateruppsättningen. Utgångsläget är en lust till det burleska och överdrivna som både innehåller stor komik men också sorg. Till sin hjälp har de texter av William Shakespeare, Lars Forsell och Staffan Westerberg.

Välkommen till en lek och demaskering av Narren – allt från hovnarren i historien till de två arbetslösa åldrande narrarna som behöver varandra. Som både roar och oroar.

Läs mer

Foto Matilda Rahm